In week 12 zijn wij bezig geweest met de straatinterviews. Hiervoor zijn wij naar Amsterdam geweest en hebben mensen vragen gesteld over reisgemak en de Floriade. Deze interviews worden deze week verder verwerkt tot een video die op Youtube zal verschijnen.

Ook wordt er deze week verder gewerkt aan het ontwerpdocument door de ICT studenten. Aan het eind van deze week moet tot en met hoofdstuk 7 zijn ingevuld . Volgende week moet het ontwerpdocument afgerond zijn.

De mobiliteitsstudenten zijn bezig geweest met het verwerken van de straatinterviews en het afmaken van het onderzoeksrapport.

Volgende week moet het ontwerpdocument nagekeken worden en informatie voor het systeem waarin het prototype wordt gemaakt verzameld worden.

Categories: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *