In deze week hebben wij op maandag de Peerreviews gehad; een spannend moment waarin wij onze voortgang hebben gedeeld met alle medestudenten. Wij nemen hun tips en tricks mee in de loop van het project gezien wij deze ook erg waarderen.

Wij hebben in deze week ook vooral gefocust op het afronden van het onderzoek: alle deelvragen die wij hadden opgesteld zijn intussen vrij diepgaand beantwoord waardoor wij een goed beeld hebben geschetst van hoe we het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Verder hebben wij de eerste stappen gezet voor het ontwerpdocument. Hier zetten wij onze speelkaarten volledig in om een compleet ontwerp en een blauwdruk van het prototype te realiseren.

Wij zijn al halverwege het project, dus wij zetten onszelf in de tweede versnelling!

Categories: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *